Kapital

Næringsliv ·  Finansakrobat anmeldes av fortvilte småsparere:

Pensjonister angrer bittert på den dagen de åpnet døren for denne mannen

Inngir tillit: Daglig leder i Trygg Finans AS i Sandnes i Rogaland, Bjørn Benoni Brodal, har nytt stor tillit fra sine kunder. Mange av dem er pensjonister som i dag sitter ribbet tilbake. Tore Friestad
Publisert:6. mars 2020

Daglig leder Bjørn Benoni Brodal i Trygg Finans har siden 2009 solgt høyrisiko-spareprodukter til flere hundre småsparere. Nå ser sparepengene ut til å være blåst på oppblåste eiendomsprosjekter og tvilsomme selskaper, og flere føler seg lurt.

Inntrykket Kapital har av daglig leder og eier av Trygg Finans AS i Sandnes, Bjørn Benoni Brodal, er at mange av hans kunder har sett på ham som en kjær venn. Han er ikke en distansert rådgiver – han er husvarm.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn