Kapital

Næringsliv ·  Mistet troen på Dubai-millioner:

Hummerselskap anmelder tidligere daglig leder

Anmelder: Styreleder Frank Glad Balchen i Norsk Hummer (til venstre) hevder at han selv og selskapet er utsatt for bedrageri. Her sammen med fetteren Jens Glad Balchen, som også har vært involvert i hummer-businessen. Richard Nodeland/Fædrelandsvennen Fædrelandsvennen
Publisert:2. mars 2020

Styrelederen i Norsk Hummer mener seg utsatt for grovt bedrageri, og ber politiet etterforske både tidligere daglig leder og den utenlandske forretningsmannen som har lovet penger til selskapet.

Spesielt én person glimret med sitt fravær da aksjonærene i konkurstruede Norsk Hummer i forrige måned møttes til ekstraordinær generalforsamling i den tradisjonsrike skiklubben Oddersjaas lokaler i Kristiansand. Mannen som uteble – tross anmodning fra styre og ledelse – er Akilesh Tiwari, lederen for Dubai-fondet som har lovet å spytte inn rundt 50 millioner kroner i sårt tiltrengt egenkapital i selskapet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn