Kapital

Næringsliv ·  Mange norske idrettshelter prøver lykken i næringslivet:

Går for gull i business også

Krydrer hverdagen: Fotballsøstrene Ada og Andrine Hegerberg lanserer om få uker sin egen kleskolleksjon. Litt for gøy, men også med tanke på livet etter idrettskarrieren. Foto: NTB scanpix
Publisert:19. februar 2020

Fotballsøstrene Ada og Andrine Hegerberg lanserer snart sin egen kleskolleksjon, og føyer seg med det inn i rekken av idrettsstjerner som har satset i næringslivet. Mange har tjent store penger. Her deler flere av dem oppskriften på hvordan de har lykkes.

Om få uker lanserer Ada og Andrine Hegerberg sin egen kleskolleksjon, og til sommeren kommer den første av flere bøker i en barnebokserie basert på søstrenes egen oppvekst. I tillegg arrangerer de sin egen fotballskole, og de satser på foredragsvirksomhet. Alt er samlet i det nyoppstartede selskapet Hegerberg Fotball.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn