Kapital

Næringsliv ·  Norges mest populære foredragsholdere og konferansierer:

Får opptil 180.000 kroner pr. oppdrag

Verdifull kompetanse: Anne Lindmo holder foredrag fordi hun får verdifull kompetanse og innsikt i fagfelt hun ellers sjelden kommer i direkte befatning med. – Jeg ser på det som et jevnt tilsig av voksenopplæring som så definitivt gjør meg til en bedre journalist, sier Lindmo. Foto: Terje Bringedal VG
Publisert:5. februar 2020

Anne Lindmo, Jon Almaas, Robert Stoltenberg og Bård Tufte Johansen er alle blant landets mest ettertraktede konferansierer, og kan prise seg deretter. Her ser du hvor mye det koster å hyre inn de mest populære konferansierene og foredragsholderne.

Som Norges ubestridte talkshowdronning er Anne Lindmo svært ettertraktet både som konferansier og foredragsholder. Derfor kan hun ta opptil 180.000 kroner for oppdrag som konferansier. Programleder Bård Tufte Johansen og komiker Robert Stoltenberg er også svært populære. De kan begge kan ta opptil 150.000 kroner pr. oppdrag som konferansier. Jon Almaas kan på sin side ta opp mot 120.000 kroner (se tabell). Det opplyser Knut Müller-Nilssen, daglig leder i managementet Seminarpartner, som opererer som agent for flere av Norges mest ettertraktede foredragsholdere og konferansierer.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn