Kapital

Næringsliv ·  Bakmann tok med seg 350.000 aksjer på vei ut døren:

Pusher omstridte kildevannsaksjer i nytt selskap

Omstridt aksjepusher: Mannen bak Bygdøy Allé Finanssenter/ Aker Brygge Trading, Morten Bjarne Olsen, er på farten med nytt investeringsselskap. Her er han avbildet med sin Lamborghini til fem millioner kroner på Autoxos treff på Gol i februar 2019. NEETHA NEETHA © Hegnar Media
Publisert:4. februar 2020

Da Finanstilsynet i fjor satte en stopper for virksomheten i Bygdøy Allé Finanssenter, senere Aker Brygge Trading, forlot bakmann Morten Olsen selskapet. Nå fortsetter han å pushe de samme aksjene i sitt nye selskap Bull Technologies.

Det skandaleombruste selskapet Bygdøy Allé Finanssenter (BAF), som senere skiftet navn til Aker Brygge Trading (ABT), ble pålagt stans i virksomheten av Finanstilsynet i april i fjor. Grunnen var manglende konsesjon til å drive investeringstjenester og investeringsvirksomhet. Stoppordren kom rett etter Kapitals avsløringer om at selskapet pushet overprisede aksjer i kildevannselskapet Nordic Life. Kort tid etter smuldret driften opp, de ansatte forsvant, og gründer og tidligere daglig leder Morten Bjarne Olsen trakk seg ut.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn