Kapital

Næringsliv ·  Bakmennene sikrer seg ny avtale verdt 43,5 millioner:

Rallystjerne fortviler over norsk bettingfiasko

Tredje største investor: Den tjekkiske rallystjernen Martin Prokop (t.h.) og hans familie har investert tungt i Onebet. Det angrer de på. CRIS BOURONCLE AFP
Publisert:27. desember 2019

Den tsjekkiske rallystjernen Martin Prokop og hans familie investerte i 2016 tungt i den norske bettingsiden Onebet på rallynestor Morten Østbergs oppfordring. Nå fortviler Prokop-familien over at deres investering ser ut til å vannes ut, og de vurderer å ta rettslige skritt.

Quirin Müller, svoger til den tjekkiske rallystjernen Martin Prokop og talsmann for familien, er oppgitt. Han har nettopp fått se en hasteinnkalling til ekstraordinær generalforsamling i desember i de norske bettingselskapene Onebet Holding AS og Fansbet Holding. Familien investerte i 2016 tungt i Onebet, men har i de påfølgende årene måttet stå på sidelinjen og observerte at alle selskapets planer så langt har havarert.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn