Kapital

Næringsliv ·  Mot rekordår for “spionbutikk”:

Hett marked for spaningsutstyr

Gjør det selv: Olafsen tror trenden med færre spaningsoppdrag og økt salg av spaningsutstyr nå i julebordsesongen kan være et tegn på at folk ønsker å spane på kjente og kjære selv, i motsetning til å få inn profesjonelle spanere. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:16. desember 2019

Julebordsesongen har lenge vært høysesong for Spyshop i Oslo, men butikken har aldri før solgt like mange “skjulte” lydopptagere, “spionkamera” og sporingsutstyr som de gjør nå.

“ Jeg tror vi skal klare å ta rekord i år, og ligger faktisk an til det. Men vi er avhengig av litt drahjelp nå før jul med salg av julegaver, sier eier og daglig leder i Spyshop, Frode Olafsen, da Kapital møter ham i butikken på Storo storsenter i hovedstaden. Målet er å omsette for rekordhøye 15 millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn