Kapital

Næringsliv ·  Petter Northug inntar alternativmessen:

– Jeg har ikke sett noen engler ennå

Nysgjerrigpetter: - Jeg er en veldig nysgjerrig person, og hadde livlig fantasi da jeg var liten. Det har jeg tatt med meg inn i voksenlivet, sier Petter Northug. Espen Domaas Espen Domaas © Hegnar Media
Publisert:25. november 2019

Spåkoner, engler og spøkelser har blitt milliardbusiness. Nå stiller selv den tidligere skikongen Petter Northug på den tradisjonsrike alternativmessen på Lillestrøm.

Hvert år valfarter tusenvis av besøkende til alternativmessen i Norges Varemessehus på Lillestrøm, hvor man kan oppleve hundrevis av utstillere, aktiviteter og foredrag om alt fra spøkelser, romvesener og tidligere liv, til dyrekommunikasjon, urkraftmeditasjon, håndanalyse og stå-på-hendene-kurs. Nå har arrengementet skiftet navn til Body, Mind & Spirit-festivalen, og i år kunne de også skilte med blant annet Tysklands sterkeste mann, Patrik Baboumian, som også er verdens sterkeste veganer, og selveste Petter Northug på listen over foredragsholderne.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn