Kapital

Næringsliv ·  Vekst i plastikkirurgi:

– Nå skal resultatet se helt naturlig ut

Vanlige folk: Ifølge Aleris, her ved plastikkirurg Kenneth Chiu, er det en myte at bare bloggere og glamourmodeller får utført kosmetiske operasjoner. De fleste som kommer til dem er voksne kvinner som ønsker å se naturlig vakre ut. Foto: Aleris Foto: Aleris © Hegnar Media
Publisert:10. oktober 2019

Stadig flere nordmenn legger seg under kniven for å forbedre eget utseende. Samtidig har det blitt viktigere enn noen gang at det ikke skal synes at noe har blitt “fikset på”, melder bransjeekspert.

Paradoksalt nok skal det nå se helt naturlig ut når man har operert seg for å forbedre eget utseende. Det melder en av Norges ledende leverandører av estetisk plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, Aleris.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn