Kapital

Næringsliv ·  Casher inn tross økt miljøfokus:

Gode tider for parkeringsselskapene

Økt press: En rekke av de store parkeringsselskapene i Norge har merket et økt press på sine parkeringsanlegg som følge av at flere tusen kommunale parkeringsplasser har blitt fjernet de siste årene. Foto: Aimo Park Foto: Aimo Park © Hegnar Media
Publisert:15. oktober 2019

Kutt i kommunale parkeringsplasser i Oslo har bidratt til at både omsetning og overskudd øker hos flere av de store, private parkeringsaktørene. Det til tross for færre biler i sentrumskjernen.

En rekke av de store parkeringsselskapene i Norge merker økt press som følge av at Oslo kommune har fjernet flere tusen kommunale parkeringsplasser de siste årene. Både omsetning og resultat før skatt økte for flere av p-selskapene i fjor, blant annet som følge av prosjektet “Bilfritt byliv”.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn