Kapital

Næringsliv ·  Dundrende underskudd for Skigaarden-selskap:

– Det ser forferdelig ut, men snart snur det

Ser frem til overskudd: Administrerende direktør i Storelia Holding, Anders Ødegaard, og Skigaarden-sjef Erik Håvard Teigen er klare på at nå er prosjektet over kneiken. 29 Fredrik Grønningsæter Fredrik Grønningsæter © Hegnar Media
Publisert:9. oktober 2019

Skigaarden i Hemsedal setter stadig prisrekorder og har de siste årene solgt luksusleiligheter for nesten 200 millioner kroner. 2018-resultatet er likevel blodrødt. Egenkapitalen er minus 50 millioner kroner, og selskapet ser ut til å slite med selv strømregningen.

Skigaarden i Hemsedal er norsk nasjonalromantikk skreddersydd de bemidledes hang til alpint og eksklusiv forpleining. Anlegget strekker seg opp gjennom Holdeskaret midt i indrefileten i skidestinasjonen som et moderne Soria Moria. Selv Askeladden ville nok vært fristet til å investere sin halvdel av kongeriket i en penthouse-leilighet i byggeprosjekt A7.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn