Kapital

Næringsliv ·  Småsparere føler seg lurt av Justitia Gruppen:

Ruster seg til massivt søksmål

Gruppesøksmål: Advokat Pål Sverre Hernæs i advokatfirmaet Hjort representerer 25 aksjonærer som mener seg bedratt av Justitia Gruppen. I oktober begynner rettssaken. NTB Scanpix/Gorm Kallestad NTB Scanpix/Gorm Kallestad
Publisert:28. august 2019

Advokat Pål Sverre Hernæs inngikk i sommer forlik med det skandaleombruste selskapet Justitia Gruppen, på vegne av bitcoinmillionær Geir Harald Hansen. I oktober møter han bakmennene i retten igjen. Denne gang med ytterligere 24 rasende aksjonærer.

Advokat Pål Sverre Hernæs i advokatfirmaet Hjort er inne i en travel periode. Han representerer 25 aksjonærer som har gått til søksmål mot Justitia Gruppen og bakmennene, Levi Hasfjord og Arne Kasland.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn