Kapital

Næringsliv ·  Blodrødt for spireprodusent:

Drar inn millioner på tapssluk

Spiresjef: Tidligere investeringsrådgiver Frode Hope er nå styreleder og aksjonær i Spirehagen, et selskap som foreløpig har vært lite lukrativ business for de øvrige eierne. Morten Holt/Horecanytt Morten Holt/Horecanytt © Hegnar Media
Publisert:26. juli 2019

Til tross for at selskapet har levert titalls millioner kroner i underskudd de siste årene, har den tidligere investeringsrådgiveren Frode Berner Hope gjort store penger på Spirehagen i Moss. Realisering av de store vyene for selskapet lar fortsatt vente på seg.

“ Vi har ikke noe å skjule. Frode Hope har ingenting å skjule, sier Frode Berner Hope.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn