Kapital

Næringsliv ·  Priser selskapet til en halv milliard og bløffer om vannanlegg:

Skandale-tradere bruker nye stjerner til å pushe overprisede vannaksjer

Ny kjendis: Den brasilianske supermodellen Alessandra Ambrosio skal ha inngått en sponsoravtale med Nordic Life. Foto: Facebook Foto: Facebook © Hegnar Media
Publisert:22. mars 2019

Bygdøy Allé Finanssenter pushet i årevis overprisede bikiniaksjer i konkurstruede Porto Brazil på småsparere, blant annet ved å misbruke Jenny Skavlan som bjellesau. Nå har finanssenteret skiftet navn til Aker Brygge Trading og tilbyr aksjer i vannselskapet Nordic Life til fortvilte bikiniaksjonærer.

I januar i år ble animatøren Olve Askim invitert til et møte hos Aker Brygge Trading i Munkedamsveien i Oslo. Selskapet het tidligere BAF Asset Management, og bakgrunnen for invitasjonen var at Askim tidligere har investert penger i badetøyprodusenten Porto Brazil, via det han oppfattet som aksjemeglere i søsterselskapet Bygdøy Allé Finanssenter (BAF). Selgeren fra Aker Brygge Trading var kjent med Askims investering i bikiniaksjer og ville tilby ham en ny og angivelig lukrativ investeringsmulighet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn