Kapital

Næringsliv ·  – Investerer i kvalitet på interiør:

Braksuksess for interiørdesignere

Økt kapasitet: – Vi har ekspandert noe med litt flere designere. Dessuten har jeg overlatt rollen som daglig leder til Malin Gjørtz slik at jeg kan bruke tiden min enda mer verdiskapende på det kreative. Dermed øker kapasiteten vår til å gjennomføre flere og større oppdrag, sier interiørekspert Anemone Wille Våge til Kapital. Foto: Wille Interiør
Publisert:4. januar 2019

Landets to mest anerkjente interiørarkitekter, Anemone Wille Våge og Helene Hennie, hadde begge rekordhøy omsetning og overskudd i fjor.

Det er disse landets rikeste kontakter når de skal pusse opp hus, hytte eller båt. Selskapet til Anemone Wille Våge, Wille Interiør, omsatte for hele 12,6 millioner kroner i fjor og hadde et resultat før skatt på 2,6 millioner, dobbelt så mye som året før.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn