Kapital

“Vi er i innledende samtaler med flere større eiendomsutviklere fra Norge. Tanken er å tilby småhus og hotelvillaer”, forteller gründer Robbie Antonio til Kapital.

Den 41 år gamle filippineren har slått seg opp med firmaet Revolution Precrafted, som på rekordtid har oppnådd megasuksess. Firmaet lager mindre designhus, “hytter” og paviljonger i luksussegmentet som er prefabrikkerte og tilgjengelige for “vanlige” folk. Med på laget bestående av over 80 personer har han fått med seg en rekke arkitekter med Pritzker Architecture Prize-anerkjennelse, renommerte design­ere og kjendiser til å tegne enhetene.

Annonse

Miniprofil

Navn: Robbie Antonio (41)

 

Aktuell fordi: Den filippinske eiendomsutvikleren skal nå satse i Skandinavia med sine små designhytter og -hus via proptech-selskapet Revolution Precrafted. Bygningene på én etasje måler fra 23 til 36 kvadratmeter. Prisen i det globale markedet ligger på mellom 12.000 og 20.000 dollar, dvs. et sted mellom 98.000 og 164.000 kroner. Bygningene som strekker seg over to etasjer er på mellom 72 og 108 kvadratmeter. Prisene for disse starter på ca. 50.000 dollar og går opp til 600.000 dollar, tilsvarende 410.000 til 4,9 millioner kroner.

 

Bakgrunn: Robbie Antonio er sønn av en av de rikeste eiendomsutviklerne på Filippinene. Han har også selv skapt en betydelig formue. Han er gründer og adm. dir. for Revolution Precrafted, hvor han også er majoritetseier. Selskapet oppnådde såkalt enhjørningstatus nylig, og er nå anslått å ha en markedsverdi på 22 milliarder kroner.

Les også

Søylen med nysatsing i Oslo:

Vil ha hotell i fredet luksusvilla

Boligene produseres i et begrenset antall, såkalte limited editions, et kjent triks innen markedsføring. Selskapet omtales som et proptech-selskap, et buzzord som er satt sammen av property og technology, fordi det tilnærmer seg bransjen på en helt ny måte. Revolution Precrafted bruker et nettverk av nyskapende teknologi og kostnadseffektive produksjonssystemer. Dermed kan de tilby design og arkitektur i high-end-skalaen til ”alle”, eller som de selv reklamerer med – de demokratiserer området.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn