Kapital

Anbefalt

“Investerings­rådgiverne” som rundlurte småsparere

Illustrasjonsfoto: Kapital
Publisert:13. juni 2018

Kapital har publisert over 90 sider i løpet av det siste halvannet året om hvordan Indigo Finans, Omicron og andre selskaper med lignende forretningsidé har loppet pensjonister og småsparere for enorme summer, avsløringer som Dagens Næringsliv har plagiert og fremstilt som sine egne avsløringer.

 

Det var imidlertid etter Kapitals avsløringer om Indigo Finans i april i fjor at mange av de forsmådde investorene startet jakten på pengene sine. En uke etter at Kapital kom med sin første avsløring påla Finanstilsynet Indigo Finans å stanse sin ulovlige virksomhet umiddelbart. Tilsynet gikk da også ut med en advarsel mot å inngå avtaler med, eller overføre verdier til, Indigo Finans.

Likeledes avslørte Kapital hvordan sfæren rundt Omicron bløffet småsparere og pensjonister ved å få dem til å investere sparepenger i oppblåste eiendomsprosjekter. Finanstilsynet begynte også å gå Omicrons virksomhet nærmere etter i sømmene. I kjølevannet av Kapitals avsløringer kom også flere saker opp for retten.

 

Vi presenterer derfor her alle Kapitals originale avsløringer om hvordan Indigo Finans, Omicron og andre selskaper loppet pensjonister og småsparere for enorme summer.

“Investeringsrådgiverne” som rundlurte småsparere

 

 

 

 

 

 

 


Andre leser også: