Kapital

Anbefalt · Håndballforbundet anbefaler firmaer de får penger fra

– Vi blir utestengt

Utestenges fra anbud: – Måten Håndballforbundet gir råd og opptrer på gir inntrykk av at de har en godkjenningsordning der firmaer på forbundets liste må benyttes, forteller konsulent Kjetil Rudi og daglig leder Morten Ruud i Parkett & Idrettsgulv.
Publisert:17. april 2018

Håndballforbundet har stor makt over valg av firmaer når kommunene bygger idrettshaller. De anbefaler firmaer i en anleggspool som betaler penger til forbundet. Forbundets anleggsansvarlige har som jobb å promotere blant annet kameratens sportsgulvfirma. Konkurrenter stenges ute.

Denne artikkelen sto på trykk i Kapital 30. april 2015 (Kapital 8/2015).


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn