Kapital

Anbefalt · Ordfører med kriserammet kommuneøkonomi

– Håndballforbundet driver nesten utpressing

Krever politisk hallvedtak: – Det er ikke meg som gir dispensasjon, men personlig tror jeg ikke håndballstyret gir “disp” for enda en sesong på Remmenhallen, uten at Halden som by gir et klart hallsvar, har anleggsansvarlig Tom Anderson i Håndballforbundet, her på befaring i Halden, tidligere uttalt til Halden Arbeiderblad. Foto: Atle Wester Larsen / Halden Arbeiderblad
Publisert:17. april 2018

Norges håndballforbund truer med å trekke spillelisensen til Haldens eliteserieklubb i håndball, hvis kommunen ikke vedtar å bygge en ny, større idrettshall. Kommunens økonomi er kjørt i grøfta og satt under administrasjon. Halden har ingen mulighet til å bygge ny hall nå.

Denne artikkelen sto på trykk i Kapital 28. mai 2015 (Kapital 10/2015).


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn