Kapital

Livsstil ·  Fra forplantning til planter:

Sexolog gjør suksess som planteguru på Instagram

150 planter på 44 kvm: Anders Røyneberg, kjent som @arcticgardener på Instagram, har laget sin egen innendørs jungel i leiligheten på Grünerløkka. Foto: Cappelen Damm Foto: Cappelen Damm © Hegnar Media
Publisert:20. desember 2019

Anders Røyneberg, kjent som Arctic Gardener på sosiale medier, livnærer seg blant annet på å dele plantebilder til sine 55.000 følgere på Instagram. Men lidenskapen for planter slutter ikke der. I tillegg til å samarbeide med selskapet Bio Office om å gjøre norske kontorlandskap grønnere, ga han ut sin første bok, Plantelykke, i høst.

For tre år siden begynte Anders Røyneberg, som til daglig jobber som psykoterapeut og spesialist i sexologisk rådgivning ved Institutt for klinisk sexologi og terapi, å dele bilder av plantene sine på Instagram under navnet @arcticgardener. I løpet av kort tid erobret han plantefrelste mennesker fra hele verden.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn