Kapital

Livsstil ·  Grimstadsøstre vil bygge landskapshotell på Mørekysten:

Satser på luksusturisme

Nærhet til naturen: Ytterst på Veiholmen på øya Smøla planlegger de to søstrene fra Grimstad å bygge Moloen landskapshotell, som skal bidra til å gjøre Veiholmen til et høykvalitets reisemål i Norge. Foto: Biotope Foto: Biotope © Hegnar Media
Publisert:26. juli 2019

Med norsk natur, kultur og mat på menyen, samt et nytt hotell med kun 10 rom, vil “Molosøstrene”, som de selv kaller seg, gjøre fiskeværet Veiholmen på øya Smøla til et høykvalitets reisemål.

I siste utgave av Kapital Reise skrev vi om en ny reiselivstrend i Norge, hvor utenlandske luksusturister i økende grad er villige til å betale tusener av kroner bare for å være ute i norsk natur og gjøre ingenting. Men mangelen på luksushoteller er fortsatt en utfordring for å lokke de aller rikeste turistene til Norge. Dette har Hilde Thorsen Røinås og Line Jåtog Nicolaysen, også kalt Molosøstrene, lyst til å gjøre noe med. De vil nemlig bygge et moderne landskapshotell på Veiholmen, helt ytterst på øya Smøla på Mørekysten.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn