Kapital

Livsstil ·  Color-Line-reder har startet mesenvirksomhet:

Åpnet kultursenter i Homansbyen

Trioen bak: Reder Olav Nils Sunde, journalist Lene Tangevald-Jensen og kunstner Tore Bjørn Skjølsvik står bak et nytt kulturhus i Homansbyen i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:5. august 2019

– Jeg håper dette blir et multikulturelt kultursenter for gjemte og glemte kunstnere innen ulike sjangere, sier Color Line-eier og mangemilliardær Olav Nils Sunde, en av initiativtagerne bak nyåpnede TBS Gallery i Oslo.

TBS Gallery ble åpnet 19. mai av ordfører Marianne Borgen med flere hundre inviterte gjester. Galleriet har fått navn etter initialene til Sundes fetter Tore Bjørn Skjølsvik, som er kunstner. I en gammel murvilla i Homansbyen i Oslo er det nå laget galleri, atelier og bolig til den 13 år eldre fetteren som i mange år knapt hadde til salt i maten.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn