Kapital

Livsstil ·  Per Sandberg (59) og Bahareh Letnes (29)

I forelskelsens tid

Mot comeback: Tiden utenfor aktiv politikk varer nok ikke lenge for paret Per Sandberg og Bahareh Letnes. Foto: CF Wesenberg Foto: CF Wesenberg © Hegnar Media
Publisert:12. juni 2019

Det skapte allmenn oppstandelse da de stod frem som kjærester etter den famøse reisen til Iran. Og fortsatt er det slik at Kapital må møte fjorårets mest omtalte par to ganger for å finne omgivelser egnet til å reflektere om tid.

Under vårt første treff, på FrPs landsmøte på Gardermoen, ble intervjuet revet i filler av avbrytelser, skulderklapp og andre pressefolk. En uke senere, i bibliotekbaren på Hotel Bristol i Oslo, fikk vi sitte såpass uforstyrret at dialogen bar.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn