Kapital

Livsstil ·  Tefaf-messen i Nederland:

De rikes kunstparadis

Monet-vegg: Blomsterdekoratøren hadde den franske maleren Monet som inspirasjon.
Publisert:27. mai 2019

Det var stor rift om kunsten etter Reksten-advokat på den nederlandske kunstmessen Tefaf, hvor mange av de besøkende kommer med privatfly.

Hele 70.000 mennesker besøkte den verdenskjente kunstmessen The European Fine Art Fair (Tefaf) i mars som er den største salgsmessen for eldre kunst i verden. Til den sjarmerende byen, hvor Maastricht-traktaten ble undertegnet i 1992, kommer mange av verdens rikeste med privatfly for å få mulighet til å kjøpe seg en Picasso eller en av de gamle nederlandske mestrene. Kunstverkene er så mange og holder så høy kvalitet at de kunne ha hengt på museum. På Tefaf kan man spasere inn i et av de mange galleriene og kjøpe hva man skulle ønske – gitt at lommeboken er tykk nok.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn