Kapital

Livsstil ·  Nyåpnet luksuslodge i Sør-Afrika:

Ta safarituren til et nytt nivå

Big Five: Ved den nye 29luksuslodgen i Sabi Sand-reservatet i Sør-Afrika skal man kunne oppleve både elefanter, løver, leoparder, neshorn og bøfler. Foto: Dook/andbeyond Foto: Dook/andbeyond © Hegnar Media
Publisert:24. juni 2019

Lei snø og kulde? I Sør-Afrika, hvor de for tiden nyter sommeren, har reise­selskapet andBeyond nettopp åpnet en glamorøs safarilodge, dypt inne i Sabi Sand-reservatet.

Det private Sabi Sand-reservatet, snaue 45 mil fra Johannesburg, består av 650 kvadratkilometer med ulastelig villmark, og en rekke av kontinentets ville dyr. Her skal man kunne oppleve Afrikas “Big Five” vandrende fritt over slettene, samt se et stort utvalg andre dyr, som gepard, giraff, sebra, villsvin og ulike antilopearter. Med ni elegante suiter godt gjemt blant trærne ved bredden til elven Sand skal gjestene ved nye Tengile River Lodge få en helt unik 180 graders utsikt over et av Sør-Afrikas mest dyrerike reservater. Og med nesten daglige flyvninger fra OR Tambo internasjonale flyplass i Johannesburg er det forholdsvis enkelt å komme seg dit.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn