Kapital

Livsstil ·  Fursetgruppen inntar Berlin:

Sender flere kokker på tur

Work hard, play hard: – Vi stiller med et stjernespekket lag. Dette er høydepunktet i året og de to absolutt morsomste ukene jeg har på jobb, sier Petter Wahl Sekne, produktutvikler og kjøkkensjef i Fursetgruppen Catering. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:13. februar 2019

Restaurantkonsernet som eier Maaemo, Ekebergrestauranten og Ling Ling Hakkasan, omsetter for 30 millioner utenfor de faste spisestedene i år. Catering er blitt nytt satsningsområde for Fursetgruppen.

BERLIN: Tartar på reinsdyr fra Filefjell med einebær og ristet havre. Arktisk kje med perlespelt og løpstikke. Gravet sikrogn, dillkonfitert egg og fritert kapers.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn