Kapital

Livsstil · Patek Philippe fra Genève:

Tid er penger

Foto: Einar Aslaksen Foto: Einar Aslaksen
Publisert:7. desember 2018

Bare 60 norske selskaper omsetter for mer enn privateide Patek Philippe fra Genève. En av klokkeprodusentens utfordringer er å bestemme hvem som skal få lov til å kjøpe de dyreste og mest eksklusive varene.

Ikke så fristende å trekke opp skjorteermet og avsløre sin ti år gamle skamplett av et kvartsur fra Seiko når man møter to kvinnelige representanter fra Patek Philippes hovedkontor på besøk i Oslo. Å bli funnet død med et kvartsur på armen er verre enn å bli funnet død med skittent undertøy, uttalte tidligere redaktør Kåre Valebrokk i sin tid.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn