Kapital

Det er sent i juni, og Thomas Giertsen sitter parat i kortbukser – på spranget til å ta sommerferie. Kapital har sluppet til i en begrenset tidslomme, mens humorkongen er i ferd med å avslutte diverse gjøremål før han drar sin kos. Stedet for intervjuet har han valgt selv, og sannsynligvis falt valget på bydelsgourmeten Smalhans fordi den ligger nær hans hjem på St. Hanshaugen i Oslo sentrum. Så gearet er familiefaren på å komme seg av gårde at han samme dag vil fremskynde intervjuavtalen med to timer. Når Kapital ankommer restauranten presis, er han allerede på plass med sitt skjeggete gutteflir. Iført shorts ber han pent om at fotografen ikke tar bilde av hans hårete ben.

Annonse

Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn