Kapital

Livsstil · Min tid

– Tid betyr muligheter

CF-WESENBERG, CF Wesenberg © Hegnar Media
Publisert:24. juni 2019

– Vi glemmer fort å bruke nok tid på de mennesk­ene som betyr mest for oss, noe som er typisk for mange som jobber med business, medgir gründer og milliardær Hilde Midthjell (57), som fikk kjenne ekstra på det da hennes bror nylig døde.

Hun har en usedvanlig vellykket karriere bak seg. Som ung legestudent startet hun kosmetikkfirmaet Dermanor, en virksomhet hun ekspanderte til hele Skandinavia, for så å selge til Christian Ringnes for en halv milliard kroner drøyt tyve år senere. Hun ble kåret til Årets forretningskvinne. Og så kjøpte hun den nedleggingstruede tekstilfabrikken Dale of Norway i en avsidesliggende bygd på Vestlandet. Etter åtte år med snuoperasjoner, strategiendringer, modernisering, knallhard jobbing og utallige pendlerturer fra hjemmet i Asker både til Dale og resten av verden, greide hun å snu dystre minustall til pluss.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn