Kapital

Livsstil · Min tid

- Det største målet er å nyte øyeblikket

Foto: CF Wesenberg © Hegnar Media
Publisert:4. desember 2018

Næringslivsveteran Gerhard Heiberg sier han lever i nuet, og skulle gjerne brukt litt mer tid på å danse og være sammen med familien.

Han har levd et langt liv som næringslivsleder. Han fortjener mye av æren for at Lillehammer arrangerte “the best winter olympics ever” og at Norge har markert seg i Den internasjonale olympiske komité. Han har opplevd mer enn de fleste av oss kan drømme om og fått utmerkelser og priser i fleng. Men etter et hjerteinfarkt og alvorlig kreftsykdom har ikke Heiberg noe større mål enn å nyte det han har i øyeblikket.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn