Kapital

Livsstil ·  World Travel Awards 2018

Reiselivsbransjens Oscar

Storslått gallaseremoni: Wall Street Journal har kalt World Travel Awards for reiselivsbransjens Oscar. Her er WTAs grunnlegger og president Graham Cooke (nr to fra venstre) med vinnere fra fjorårets utdeling. Foto: Mark Hakansson Foto: Mark Hakansson © Hegnar Media
Publisert:17. april 2018

Hvert år kårer World Travel Awards det beste innen den globale reiselivsbransjen på tvers av alle sektorer. Årets nominasjoner er nå klare.

Siden 1993 har World Travel Awards (WTA) utdelt priser til bedrifter i reiselivsnæringen som utmerker seg både på verdensplan og regionnivå i et bredt spekter av kategorier. Disse inkluderer alt fra hoteller og reisebyråer til fly- og togselskaper. WTA-merket er i dag anerkjent globalt som et kvalitetsmerke, og hvert år arrangerer WTA en rekke regionale gallaseremonier for å feire individuell og kollektiv suksess innen hver geografisk region. Wall Street Journal har kalt disse prisene for reiselivsbransjens Oscar.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn