Kapital

Livsstil ·  Lyche med pengelykke

Stolt av å kunne leve som kunstner

Lover materiell vekst: – Hvis dette verket henger på veggen, vil dette sri yantra-mønsteret hjelpe til med å gi vekst, både spirituell og materiell, sier kunstneren Josefine Lyche. Verket “Cosmic Energy Tool#1” koster 28.000 kroner. Foto: Tore Meek/ntb scanpix
Publisert:20. mars 2018

Hun har vært aktiv kunstner i rundt 15 år, er innkjøpt av en rekke samlinger, er en yndet utsmykningskunster og vant Natt & Dags kåring av årets beste kunst i 2016. Nå er Josefine Lyche aktuell med en salgsutstilling hos galleriet QB.

Galleriet er samtidskunstsatsningen til den tradisjonelle kunsthandleren Blomqvist i Oslo.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn