Kapital

Karriere ·  Eksplosiv økning til interesseorganisasjon:

Unge strømmer til finans

– Jeg skulle gjerne blitt medlem i UiF hvis den fantes da jeg var ung. Det nærmeste man kom en lignende forening da jeg startet i finansbransjen, var Finansanalytikernes forening, sier Rune Bjerke til Ine Oftedahl. Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:27. november 2018

Foreningen “Ung i Finans” er så populær at arrangementene blir fulltegnet etter 20 minutter. Nå må deltagelsen avgjøres etter loddtrekning. De heldige fikk nylig møte DNB-sjef Rune Bjerke og Datatilsynsdirektør Bjørn Erik Thon.

– Jeg husker vi var kjempenervøse før første arrangement, og tenkte “hvor mange er det egentlig som kommer? Er det bare egne venner?”, forteller gründer og styreleder i Ung i Finans, Ine Oftedahl.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn