Kapital

Karriere · Høstjakt på nye talenter:

Lukrativt med digital spisskompetanse

Ettertraktet kompetanse: Glenn Menkin, ansvarlig for rekruttering av studenter og nyutdannede i DNB, leter etter kandidater som kan bidra til digitaliseringen av banken. Foto: Stig B. Fiksdal Foto: Stig B. Fiksdal © Hegnar Media
Publisert:1. oktober 2018

Ikke før studentene har landet på skolebenken etter ferien, må søknadene for internships for neste sommer sendes av gårde. Har du digital spisskompetanse, stiller du foran i køen.

Skal du bruke sommeren 2019 til å teste ut eller vise deg frem for en arbeidsgiver, begynner det å haste allerede. Hos de mest attrak- tive selskapene utløper søknadsfristene i disse dager. Ifølge arbeidsgiverne er det studentforeningene som setter agendaen, og dette resulterer i at Norge er et halvt år tidligere ute enn for eksempel våre naboland Sverige og Danmark. Søknadsfristen for Pareto i Oslo var i utgangspunktet 31. august, men man holder døren på gløtt en stund til, mens i DNB er det fortsatt muligheter frem til 30. september.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn