Kapital

Karriere ·  Skal lede 2.000 advokater:

Busy Bee Bøsterud

Kjøper hjelp: EY-partner Christin Bøsterud og mannen kjøpte gård utenfor Halden for åtte år siden. – For øyeblikket har vi et par ansatte. Ikke fordi gården er så stor, men vi holder på med ganske mye. Jeg er livredd for å kjede meg, sier hun. Foto: Heiko Junge/NTB scanpix
Publisert:6. august 2018

Fra i sommer blir hun sjef for over 2.000 forretningsadvokater i 53 land. Men EY-partner og advokat Christin Bøsterud skal likevel fortsette å pendle fra gården sin rett utenfor Halden.

Den internasjonale revisjons- og rådgivningsgiganten EY satser nå på at forretningsjuridiske tjenester etter hvert skal bli en like stor business for selskapet som dagens skattejuridiske rådgivning. Hun som skal lede denne satsingen i Europa, Midtøsten, India og Afrika (EMEIA), er norske Christin Bøsterud, i dag leder for EYs rådgivning innen både Tax (skatt) og Law (forretningsjuridisk) i Norden.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn