Kapital

Karriere · Mangler kvinner

BI-studentene har funnet løsninger

De to indiske mastergradsstudentene Kunal Shah (34) og Mithila Mehta (28) gikk til topps i Handelshøyskolen BIs case-konkurranse for å få flere kvinner i toppjobber i næringslivet. Foto: Privat © Hegnar Media
Publisert:20. mars 2018

Indiske mastergradsstudentene Mithila Mehta (28) og Kunal Shah (34), gikk til topps i BIs case-konkurranse for å få flere kvinner i toppjobber i næringslivet.

– Vi ser at kvinner har lykkes med å erobre topp-posisjoner på mange områder i samfunnet, men at det fortsatt er veldig sjelden å se kvinnelige toppledere i næringslivet. Blant allmennaksjeselskapene er det bare syv prosent av alle administrerende direktører som er kvinner, og i de aller største selskapene er andelen enda lavere. Dette ønsket vi å se om vi kunne finne en løsning på, sier Audun Farbrot, fagsjef for forskningskommunikasjon på Handelshøyskolen BI.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn