KapitalVin

KapitalVin · Fra slott til hotell:

Bibi Graetz satser i Toscana

Publisert:15. april 2019

I 2002 ble vinen hans kåret til verdens beste. Nå vil  norskættede Bibi Graetz lage enda bedre viner.

Den norskættede vinprodusenten  Bibi Graetz har de siste 20 årene vært en av Italias toneangivende vinprodusenter. Nå har han kjøpt det historiske Hotel Villa Aurora i Fiesole like i utkanten av Firenze. Bibi Graetz og hans kone Benedicte har lenge vært på jakt etter en passende eiendom der de kunne bo med sine fire barn og samtidig deler av vinproduksjonen. 
Lenge var slottet Castel Di Poggio utenfor Firenze en kandidat, men prosjektet ble for stort og hadde krevd helt annen forretningsmodell enn hva de fant i Hotel Villa Aurora.  Hotellet ble bygget på 1800-tallet og ligger på Piazza Mino-plassen i Fiesole med en fantastisk utsikt over Firenze. 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn