KapitalVin

KapitalVin · Sherry

Ikke bare for gamle damer

Publisert:8. mars 2019

En ny generasjon vinkelnere setter klassiske sherryer på vinkartet

Det er lett å velge de samme vinlandene eller produsentene gang på gang. Norge er i en gullalder når det gjelder utvalg av vin og vinstiler, og skal man utforske må man prøve noen nytt. En vinstil det er verdt å undersøke nærmere er sherry.
I Norge forbindes sherry med gamle damer eller tanter. Et ufortjent rykte mener vi. Viner som Bristol Cream og Harveys med sine klassiske blå flasker selges fremdeles mens en ny generasjon vinkelnere omfavner klassiske sherryer mer som en god matvin. Stadig vekk ser vi vinkelnere som bruker sherry i sine vinpakker til sine gjester. Salget i restaurantene i Norge er en positiv trend for sherry.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn