KapitalVin

KapitalVin · Vin 2019

Nye vinland kommer sterkt

Publisert:31. desember 2018

Det er intet å frykte i 2019 for deg som drikker kommersielle pregløse merkevarenavn. Alt blir som før. Liker du kvalitetsvin, kan du glede og grue seg litt til neste år. Økende priser er en kjent faktor, men nye vinland dukker også opp i horisonten. 

Det er over 500 variabler en vinprodusent må ta stilling til for å lage god kvalitetsvin. Ikke alle samtidig, men gjennom vinårets vekstsesong. Etter innhøstningen medio september venter over nye 100 variabler som må taes hensyn til. Ellers blir det ikke god vin. For vinprodusenter verden over er det et risikospill med svært høy innsats hvert eneste år. 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn