KapitalReise

KapitalReise ·  Vi testet skikjøring i Alpe d’Huez og Les deux Alpes:

Offpiste-paradis

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock © Hegnar Media
Publisert:29. november 2019

I Alpe d’Huez og Les deux Alpes finner du Frankrikes lengste løypenett med en fallhøyde på over 2.000 meter. Legg til snøsikre bakker, spennende terreng og et fartsfylt uteliv, og det er lett å forstå at stedet har blitt en alpefavoritt.

For mange nordmenn er Alpe d’Huez synonymt med Tour d’France, mens Les deux Alpes gjerne forbindes med sommerskikjøring. De to områdene, som ligger overfor hverandre i en dal i Huez i Auvergne-Rhône-Alpes, er imidlertid også – med sine høye fjell, bakker i verdensklasse og fantastisk offpiste-terreng – stadig mer populære vintersportssteder.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn