KapitalReise

KapitalReise ·  Great Smoky Mountains:

Se opp for bjørner!

Ikke bli for nærgående: Svartbjørnene er en del av det mangfoldige plante- og dyrelivet i Smoky Mountains. Men både bøter og fengsel venter dersom man kommer for tett innpå dem. Foto: NTB scanpix Foto: NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:2. august 2019

Det er dårlig med bratte fjell i Smoky Mountains, men turen byr på milevis med spennende opplevelser og kanskje en svartbjørn underveis.

Great Smoky Mountains er en nasjonalpark som Tennessee deler med nabostaten North Carolina. Den utgjør også den sørlige delen av den langt større fjellkjeden Appalachene, som strekker seg nordover helt til Newfoundland i Canada.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn