KapitalReise

KapitalReise ·  Grand Ole Opry:

Legendenes teater

For fulle hus: I countrymusikkens hovedgård er det svært få seter som står tomme. Her hilser Josh Turner på sine fans, en artist som har vært på toppen av hitlistene i 15 år. Foto: Chris Hollo Chris Hollo © Hegnar Media
Publisert:21. juni 2019

Vi kan gå fra bar til bar i Nashville for å nyte stemningen og musikken, men det er ute i Grand Ole Opry House at legendene blir skapt.

Sørg bare for å sjekke hvor konserten finner sted. Sannsynligvis skjer det ute i huset som bærer showets navn, men Grand Ole Opry har en historie som går nesten hundre år tilbake. Det hele startet i Ryman Auditorium, et lokale som ligger tett inntil Broadway i sentrum av Nashville, og der finner noen av konsertene fortsatt sted.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn