KapitalReise

KapitalReise ·  Gatlinburg:

Amerikansk versjon av Alpene

I enden av skogen: Fra Space Needle til skibakkene byr Gatlinburg på en pakke som kombinerer eventyrhus, glassblåsere og karamellbutikker i en helt unik miks. Foto: NTB scanpix Foto: NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:30. april 2019

Er du ute etter en herlig blanding av en liten alpelandsby og en litt mindre dose Disneyland? Velkommen til Gatlinburg!

Tallrike generasjoner over hele kloden er blitt fostret opp med stjerner fra Hollywood og med Walt Disneys animerte figurer. Disse erke-amerikanske inntrykkene er blitt en del av hverdagen. Likevel blir det aller første møtet med Gatlinburg en skikkelig overraskelse. Langs hovedgaten Parkway finner vi den samme herlige blandingen av kitsch og kommers, en miks som kan skremme noen, mens andre i bilen hyler av begeistring.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn