KapitalReise

KapitalReise · Reisenyheter:

Nytt fra Alpene

Foto: NTB scanpix Foto: NTB scanpix © Hegnar Media
Publisert:9. januar 2019

Fra den dyreste investeringen i Alpene i år til verdens mest miljøvennlige skihotell. Her er sesongens heteste nyheter fra den verdenskjente fjellkjeden.

I desember får populære Bad Gastein og Gasteinerdalen en ny gondolheis med en prislapp på 1,2 milliarder kroner. Det skal være en av de største investeringene i Alpene i år. Det nye anlegget bygges i Schlossalm og får ti-personers gondoler. Heisen er døpt Schlossalmbahn og går fra 850 meters høyde i Bad Hofgastein til toppstasjonen på 2.100 meter over havet. Den får en fallhøyde på hele 1.300 meter, og det kommer flere nye og utfordrende løyper. Maksimalkapasitet blir 3.000 personer i timen. Det nye anlegget kommer til å erstatte tre gamle heiser, noe som skal fordoble kapasiteten og fjerne køene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn