KapitalReise

KapitalReise ·  Vegard Søraunet (38)

Fant et hjem i Stockholm

Investeringsdirektør: Vegard Søraunet på ferie i Karibien. Foto: privat Richard Solem © Hegnar Media
Publisert:25. januar 2019

Uansett hvor i verden investeringsdirektør Vegard Søraunet i Odin drar for å finne gode aksjecase, er det følelsen av å komme hjem han setter mest pris på.

Jeg liker følelsen av å komme “hjem” når jeg setter meg på flyet etter en lang reise. Det flyselskapet som bidrar mest til det, er i mine øyne SAS. Med 377 flyvninger siden 2003 og over syv runder rundt jorden på totalt 449 timer er det selskapet jeg bruker mest.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn