KapitalReise

KapitalReise ·  Namibia:

– Et nydelig land av enorm størrelse

Godt for sjelen: En fantastisk utsikt er noe av det beste Namibia kan by på, mener Tim Warrington. Foto: Privat Privat © Hegnar Media
Publisert:17. januar 2019

Den nye Skagen-sjefen er egentlig ikke spesielt glad i å reise på ferie. Likevel vender han stadig tilbake til et land der "knapt noen" bor.

– Gitt at jeg reiser mye i jobben, anser jeg egentlig feriereiser som en spesiell form for tortur, og det er noe jeg forsøker å unngå for enhver pris. Men når jeg faktisk reiser på ferie, hvilket er uregelmessig og etter at jeg har spart opp penger, returnerer jeg alltid til Afrika, sier Tim Warrington til Kapital.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn