KapitalReise

KapitalReise ·  Salzburg inviterer til festspill

Tryllefløyten spiller opp

Mozart fyller salen: Det er ikke en eneste plass ledig når orkesteret starter med ouverturen til Tryllefløyten. Foto: © Salzburger Festspiele / Marco Borrelli Foto: © Salzburger Festspiele / Marco Borrelli © Hegnar Media
Publisert:20. mars 2018

Mozart kalles ofte det største musikalske geniet av dem alle. Hans hjemby Salzburg lar oss ikke glemme det.

Tryllefløyten – eller Die Zauberflöte – rangeres ikke blant Wolfgang Amadeus Mozarts viktigste operaer. Syngespillet lever fortsatt i skyggen av for eksempel Figaros Bryllup, men hvis vi teller opp antall oppføringer, kommer Tryllefløyten særdeles godt ut av regnestykket.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn