KapitalReise

KapitalReise ·  Boutiquehoteller i toppklasse blant ruvende fjellkjeder

Slovenia i skuddet

Slovenias Alper: Både Bled- og Bohinj- innsjøene (den siste strekker seg inn i Triglav nasjonalpark) er en del landets mest dramatiske høyfjellsregion, nær Kranjiska Gora – kjente fra fjernsynets vintersport-sendinger der alpinisten Tina Maze så ofte har forsvart landets ære. Begge er også populære utfartssteder sommerstid. Foto: Slovenia Turistkontor
Publisert:20. mars 2018

Med kystbyer som slekter på Venezia, habsburgsk slottsarkitektur og en hjerteknuser av en hovedstad har nå Slovenia for alvor blitt fanget opp av turisme-radaren.

Det lille landet Slovenia med sine drøyt to millioner innbyggere har fått stor oppmerksomhet de siste årene. Landet har lenge ligget i skyggen av de mer kjente nabolandene Kroatia, Østerrike, Italia og Ungarn, men nå ser det ut til at folk begynner å få øynene opp det vakre reisemålet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn