KapitalReise

KapitalReise ·  Spektakulære kulturopplevelser

Scenekunst i særklasse

Klassikernes møteplass. Midt i sentrum av Verona ligger det 2.000 år gamle romerske amfiet som hvert år byr på velkjente operaforestillinger i helt unike omgivelser. Foto: Fondazione Arena di Verona © Hegnar Media
Publisert:20. mars 2018

Sommernatten danner en perfekt ramme når musikken spiller opp i Arena di Verona. Det to tusen år gamle romerske amfiet er en av de fem helt spesielle møteplassene som det kulturelle Europa kan by på i løpet av sommermånedene.

Når slavekoret setter i gang til Verdis opera Nabucco, er det verdt å tilbringe tre–fire timer på steintrappene i Arena di Verona. 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn