KapitalReise

KapitalReise ·  Mesteren forgår, verket består!

Europas mest fascinerende kunstutstillinger

3 - Multimedia-show: Franske Philippe Parreno vises i Martin-Gropius Bau-museet i Berlin i sommer. Her fra en utstilling på Tate i London. Foto: Alfredo Alday EPA
Publisert:20. mars 2018

Sommerhalvåret 2018 byr på spennende kunstopplevelser mange steder i Europa. Picasso 1932 på Tate Modern i London, Ed Ruscha fra UBS Art Collection på Lousisina i København og jubileumsutstillinger hos både Henie Onstad Kunstsenter og Astrup Fearnley Museet hjemme i Oslo.

Samtidskunstmessen Art Basel i Sveits åpner 14. juni og varer i tre dager. Dette er sommerens must for kunstinteresserte. Den New Zealand-baserte kunstneren Luke Willis Thompson åpner utstillingen i Kunsthalle Basel den 8. juni og den står til 19. august.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn